Zonneschermen

 

Onder de zonnescherm SQ is het extra genieten van je terras, op elk uur van de dag. Het strakke topdesign van dit zonnescherm geeft je woning een mooie en moderne uitstraling.

Veiligheid en comfort zijn dé troeven van deze zonnescherm, die tot de meest verkochte uit het gamma behoort. De knikarmen zijn standaard uitgerust met een kettingsysteem en zijn dus extra stevig.

Gemotoriseerde volant-plus
Wie zich wil beschermen tegen de laagstaande zon of op zoek is naar extra privacy zal blij zijn met deze gemotoriseerde volant-plus, die je net als je zonnescherm zelf aanstuurt met je afstandsbediening.

 

 

 

 

 

 

 

Ingebouwde LED-verlichting
Lees je graag een goed boek tot in de late uurtjes of houd je ervan om met vrienden of familie tot 's avonds rond de tafel te zitten? Dan zullen de ingebouwde LED-strips met direct licht in de kast of indirect licht in de voorlijst je zeker kunnen bekoren. Je bedient de verlichting met de afstandsbediening en maakt het met 1 druk op de knop gezellig. Je hoeft dus niet langer met kaarsen of andere verlichtingselementen rond te zeulen.