Buitenjaloezieën

 

 

Aluminium Buitenjaloezieën (Raffstores)

 

Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen.

In de nieuwste bouwnormen BENG (NTA 8800) wordt veel aandacht geschonken over het koelen en verwarmen  van woningen door middel van buitenjaloezieën.

De raffstore kan net zo eenvoudig aan elke woning of gebouw zichtbaar worden gemonteerd als een rolluik of een screen. Deze nieuwe techniek staat het eenvoudig toe, optisch op een zeer aansprekende wijze, om beide bouwelementen te combineren. Rolluik (A) op de weerszijde en als inbraakbescherming alsmede Raffstore (B) op de zonzijde. Opbouwelementen getuigen van deugdelijkheid.

 

Welke kleuren ?

Laat u inspireren door de meer dan 209 kleuren uit de RAL collectie en kies uw gewenste kleur.

 

Bij moderne huizen is het de tendens om veel glas te gebruiken.. De aluminium buitenjaloezieën zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden. De buitenjaloezieën zijn leverbaar met 9 verschillende soorten lamellen.

Eén type van deze lamellen is de DBL lamel ook wel “S-Lamel” genoemd. Deze gegolfde lamel zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte. Hierdoor is weinig toevoeging van kunstlicht nodig.

Vindt je de DBL lamel niet modern qua vormgeving, dan hebben we in dezelfde prijsklasse de strakke ZL81 lamel. De brede lamel van 81 mm heeft een compacte opstapeling en dit resulteert weer in een kleinere stapelhoogte (kleinere kast). De geleider-nokken aan beide zijden houden de lamel stevig vast tussen de geleiders en maken het systeem degelijk. Voor iedereen een juiste vormgeving beschikbaar.

 

Serie CDL

De nieuwste ontwikkeling op jaloezie-gebied is het lamelsysteem CDL Het CDL lamelsysteem is 100 % zichtdicht. Het is tevens extra inbraakwerend daar dit systeem een optilbeveiliging kent.  

De CDL lamellen passen bij de huidige architectuur van 2020

Dit systeem kent een meerprijs van 10 % 

Referentie

Dordrecht, februari 2020, nieuwbouw Passiefhuis

Buitenjaloezieën  (Raffstore),  geplaatst op 6 meter lange kunststof schuifpui Premidoor 88, kleur RAL 7016